IT-tjänster/drift

Eftersom IT-drift är ett brett område rymmer det naturligtvis en stor mängd tjänster och tekniker. Outsourcing av IT-drift är det du som kund köper av oss.
När Copy Office pratar om IT-drift så är det den plattform alla verksamheter behöver för att köra sina program och filer. Att investera i IT-driften/tjänster är oftast den viktigaste och mest komplicerade investering som du som företagare står inför. Nya tekniker och tjänster dyker upp i en rasande fart. Låt därför oss hjälpa er med att hitta en lösning som passar er verksamhet.

Vår tjänstekatalog rymmer ett flertal IT-drifttjänster. Outsourcing av hela eller delar av er miljö, Virtuell Dedikerad Server eller Virtuell Server är olika begrepp ni kommer stå inför.
Molntjänster är också ett stor begrepp och är bland annat, Microsoft 365 och Hosted Exchange, SharePoint, TEAMS och backup i molnet. Dessa är alla molntjänster som levereras från oss eller återförsäljs av oss.
Servicefunktioner är det viktigaste för oss och dig som kund. Vår ServiceDesk tar emot och registrerar ärenden där du som kund kan följa dem via webben. Snabb telefonsupport via våra tekniker är ett måste.
Copy Office är Microsoft Cloud Service Provider och har lång erfarenhet utav Microsoft tjänster.

Vill ni veta mer om hur vi kan förenkla eran IT-miljö som kontakta oss här.