Vilken WiFi-upplevelse skapar du på jobbet?

  • Vi erbjuder en heltäckande lösning, hela vägen från installation till underhåll.

Har du medarbetare och besökare som förväntar sig att kunna logga in på ett snabbt, säkert och krångel-fritt WiFi-nätverk? Med oss får du en heltäckande lösning, hela vägen från installation till underhåll.

Med den ökande efterfrågan på WiFi har det blivit allt viktigare att kunna tillhandahålla en krångelfri tjänst för medarbetare och besökare. Med hjälp av våra IT-specialister får du ett trådlöst nätverk – smidigt och tillgängligt, för anslutning till internet snabbt och utan avbrott.

 

Goodwill åt medarbetare – och ett säkert kort för företaget

Att tillhandahålla ett snabbt och säkert WiFi är idag inte bara en viktig goodwill. Förutom att medarbetarna kan surfa tryggt, så säkerställer du också företagets möjligheter till flexibilitet och trygghet. Allt fler enheter kräver idag trådlös uppkoppling – och med vår lösning får du ett snabbt och tillförlitligt system att växa i.

Skapa långsiktig trygghet och få mer tid för annat!

Med vår tjänst kan du känna dig trygg över tid. Inte minst genom vetskapen om ett säkert och fungerande nätverk. Förutom att vi ersätter produkten om den går sönder under tjänsteperioden, så ingår också vår löpande övervakning av nätverkets kapacitet. Genom regelbundna underhåll kan eventuella driftstopp förhindras.

Vi håller kollen på konfigurationer och uppdateringar – och du får därmed tid för annat. Samtidigt ger du både besökare och medarbetare en bra helhetsupplevelse under arbetsdagen!

 


Copy Office arbetar med noga utvalda IT-produkter i ett system som skräddarsys efter dina lokaler och dina behov.

Vi kan ta fram helhetslösningen från analys och inköp till montering, konfigurering och installation. Allt till en fast månatlig kostnad!

Boka gärna en tid med oss, så får vi berätta mer om vilka lösningar som vi kan erbjuda just din verksamhet!

För prisuppgift vänligen kontakta oss här