Streamline NX®

Streamline NX® är en kraftfull uppsättning skalbara, integrerade program för dokumenthanterings och verktyg som ger dig möjlighet att implementera en standardiserad intelligent lösning på alla kontor, över hela världen. Denna kraftfulla lösning kommer att hjälpa dig att förverkliga betydande operativa kostnadsbesparingar på upp till 40% vid sidan av processförbättringar och samtidigt uppnå dina mål för säkerhet, regelefterlevnad och hållbarhet.

I korthet

  • Minska de totala driftskostnaderna med upp till 40%.
  • Spara tid för IT-administratören genom att förenkla hantering, övervakning och kontroll av dokumentnfrastruktur.
  • Förbättra verksamhetens produktivitet med anpassade, personaliserade arbetsflöden.
  • Skydda känslig information genom att förbättra dokumentsäkerheten och stödja regelefterlevnad.
  • Stöd dina mål för hållbarhet, eliminera spill och spara pengar.
  • STREAMLINE NX ® är ett registrerat varumärke tillhörande Ricoh Europe PLC.

 

Funktioner och fördelar

 

Minska driftkostnaderna

Maximera effektiviteten vid upphandling med ett allt-i-ett programpaket från en enda leverantör i världsklass
Minska driftskostnaderna och spara tid och pengar genom att förenkla hantering, övervakning och kontroll för IT-administratörer
Öka personalens effektivitet och tillfredsställelse med ett enhetligt användargränssnitt som ger en konsekvent användarupplevelse.

 

Förbättra processer

Gör det enkelt för personalen att skanna och distribuera dokument digitalt för att förbättra hela företagets tillgång till handlingar och arbetsflöden
Öka noggrannheten och förbättra personalens samarbete och produktivitet genom att snabbt föra in information där den behövs mest.

 

Skydda känsliga dokument

Skydda konfidentiella dokument obehörig åtkomst med en säker dokumentfunktion som begränsar utmatning till dokumentens ägare
Skydda känslig information i linje med företagets säkerhetspolicy genom att överföra känsliga pappersdokument till säkra digitala arbetsflöden.

 

Förenkla komplexa efterlevnadsfrågor

Uppfylla behovet av väldokumenterade och konsekventa processer
Använd korrekt och fullständig spårning för överensstämmelseefterlevnad och få tillgång till användares jobblogg i revisionssyfte.